Ce sunt creanțele? 

Pe scurt, creanțele sunt reprezentate de sume de bani pe care compania trebuie să le încaseze. În cazul în care creanța nu este încasată la timp, firma creditorului poate încasa mai multe datorii.
Totuși, există și situații cu adevărat neplăcute, situații în care debitorul se găsește în imposibilitatea de a realiza plățile scadente sau se află în insolvabilitate.
Problema este aceeași, indiferent dacă vorbim de recuperare creanțe persoane fizice sau recuperare creanțe persoane juridice.
Există mai multe tipuri de creanțe, clasificate în funcție de conținutul lor economic, termenul de achitare și gradul de asociere.

Astfel, putem discuta despre:
Creanțe civile, colectate de pe urma contractelor între persoane fizice;
Creanțe bancare, în urma împrumuturilor de la bănci;
Creanțe fiscale, legate de plata taxelor, a impozitelor și amenzilor la bugetul de stat;
Creanțe salariale, legate de plata salariilor către angajați;
Creanțe comerciale, apărute în urma contractelor comerciale încheiate între firme comerciale sau o firmă comercială și un contractant. Prin nerespectarea condițiilor contractului se poate ajunge chiar la litigii comerciale. Din fericire există mai multe moduri eficiente de rezolvare a litigiilor comerciale.

Profesionisti in recuperari creante

Ne raportam exclusiv la recuperarea creantelor/datoriilor pe cale extrajudiciara, respectiv prin contactare telefonica a debitorilor, transmiterea instiintarilor de plata, vizite la sediul/domiciliul debitorului si incheierea conventiilor de plata, dupa caz.
Ne concentrăm pe recuperare creante, pentru ca dumneavoastra sa va concentrati pe cresterea afacerii.
Atunci cand va doriti un partener de incredere, alegeti firma de recuperare creante EMTIAS, experta in credit management si recuperare de creante.

Firma noastra de recuperare creante iti va pune la dispozitie mai multe metode de recuperare creante.
Tu o alegi pe cea care ti se potriveste.
Clientii rau-platnici reprezinta o problema tot mai des intalnita in mediul de afaceri din Romania. Solutionarea acestei probleme reprezinta un element de baza al activitatilor comerciale, esential pentru a putea asigura atat fluxul financiar optim in cadrul companiei dumneavoastra cat si sustinerea activitatii si mentinerea profitului.

Ce iti oferim?

Asiguram procedura completa

NEGOCIERE

NOTIFICARE

RECUPERARE PE TEREN

Asiguram procedura completa

Asiguram procedura completa

Asiguram procedura completa

NEGOCIERE

NOTIFICARE

RECUPERARE PE TEREN

NEGOCIERE

NOTIFICARE

RECUPERARE PE TEREN

No Title

15 martie 2024

Bună,

Am văzut că ai un profil pe harta de căutări și voiam să te întreb dacă primești noi clienți prin acel canal.

Noi am crescut vânzările clienților din sectorul dumneavoastră cu peste 80%, imbunătățindu-le poziția pe aceste hărți. Prin acest profil de afaceri profesional al hărților de la căutări, vă putem ajuta să intrați în legătură cu clienții dvs. și să ajungeți la alții noi.

Lucrăm fără abonament, ceea ce înseamnă că orice îmbunătățire pe care le aducem contului tău vă fi permanentă și a ta pentru totdeauna.

În prezent, avem o limitare de 10-15 conturi noi pe care le putem accepta pe lună din cauza cererii mari pentru strategia noastră, așa că mă întreb dacă ai dori să vorbim despre asta deoarece am văzut că profilul tău are potențial pentru al îmbunătății.

O zi bună!

Nicolae

Foarte buni in ceea ce fac!

16 martie 2022

Experienta acestei firme si-a spus cuvantul! Recomand!

Catalina

Produt Title

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages.