Ce sunt creditele restante?

Un credit este considerat restant daca datoriile aferente creditului (comisioane, dobanzi, principal) nu au fost platite la scadenta.

Ce sunt creditele neperformante?

Un credit devine neperformant în cazul în care există indicii cu privire la probabilitatea ca imprumutatul să nu ramburseze creditul sau dacă au trecut mai mult de 90 de zile fără ca acesta să fi achitat ratele convenite. Acest lucru se poate întâmpla când o persoană își pierde locul de muncă și, prin urmare, nu poate rambursa un credit ipotecar în condițiile convenite sau când o companie se confruntă cu probleme financiare.

Ce se poate intampla daca nu se achita datoria la timp?

Daca nu se achita datoria la timp, poti ajunge in executare silita sau se poate deschide procedura de insolventa. Ambele variante inseamna costuri suplimentare pentru tine sau societatea pe care o manageriezi, timp irosit inutil, efecte financiare negative ireversibile pe termen lung,  precum si un stres care poate fi evitat aplicand solutia cea mai potrivita si eficienta pentru tine.

Ce putem sa iti oferim sau, mai bine spus, cu ce te putem ajuta noi daca intampini dificultati cu privire la rambursarea datoriilor la scadenta:

Serviciile EMTIAS

CONSULTANTA CREDITE NEPERFORMANTE

RECUPERARE DATORII/CREANTE

LICITATII IN EXECUTARE

No Title

Rated 1 out of 5
15 martie 2024

Bună,

Am văzut că ai un profil pe harta de căutări și voiam să te întreb dacă primești noi clienți prin acel canal.

Noi am crescut vânzările clienților din sectorul dumneavoastră cu peste 80%, imbunătățindu-le poziția pe aceste hărți. Prin acest profil de afaceri profesional al hărților de la căutări, vă putem ajuta să intrați în legătură cu clienții dvs. și să ajungeți la alții noi.

Lucrăm fără abonament, ceea ce înseamnă că orice îmbunătățire pe care le aducem contului tău vă fi permanentă și a ta pentru totdeauna.

În prezent, avem o limitare de 10-15 conturi noi pe care le putem accepta pe lună din cauza cererii mari pentru strategia noastră, așa că mă întreb dacă ai dori să vorbim despre asta deoarece am văzut că profilul tău are potențial pentru al îmbunătății.

O zi bună!

Nicolae

Foarte buni in ceea ce fac!

Rated 5 out of 5
16 martie 2022

Experienta acestei firme si-a spus cuvantul! Recomand!

Catalina

Produt Title

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages.