Bine ati venit pe pagina noastra! Numele meu este Marius, sunt managerul companiei si, cu o experienta bancara in spate de cca 15 ani pe aria de recuperare credite neperformate (credite problema), inclusiv pe segmentul de vanzare active si creante, te rog sa apelezi la compania noastra daca:
*Intampini dificultati cu privire la rambursarea datoriilor/creditelor la scadenta;
*Creanțele pe care le ai fata de partenerii si colaboratorii tai le incasezi cu dificultate;
*Doresti suport de specialitate privind achizitionarea bunurilor aflate in diferite stadii ale procedurilor judiciare (executare silita, insolventa etc.), sau doresti sa promovezi spre vanzare activele pe care le ai in portofoliu.

"Singura modalitate prin care poti face lucruri extraordinare este sa iubesti ceea ce faci" - Steve Jobs.

Viziunea

Viziunea noastra este aceea de a deveni cel mai de incredere partener al vostru si care sa va ofere solutii reale si cuantificabile in materie de credite bancare si recuperare a creantelor.

Misiunea

Misiunea EMTIAS este si de a responsabiliza si educa clientul in vederea respectarii obligatiilor contractuale si constientizarii asupra efectelor de neplata a creditelor bancare si datoriilor catre partenerii de afaceri.

Ce ne face unici?

Servicii Legale Profesionale

Consultanta Credite Neperformante, Recuperare datorii, Licitatii in executare

Rezultate Extraordinare

Bucură-te de indicatori financiari de invidiat! Problema cashflow-ului o sa devină o amintire.

Personal Dedicat

Colegii nostri te vor contacta imediat si iti vor propune cele mai eficiente metode de recuperare creante.

15 ani Experienta

Emtias are o experienta dobandita in ultimii 15 ani pe acest segment de profil.

No Title

15 martie 2024

Bună,

Am văzut că ai un profil pe harta de căutări și voiam să te întreb dacă primești noi clienți prin acel canal.

Noi am crescut vânzările clienților din sectorul dumneavoastră cu peste 80%, imbunătățindu-le poziția pe aceste hărți. Prin acest profil de afaceri profesional al hărților de la căutări, vă putem ajuta să intrați în legătură cu clienții dvs. și să ajungeți la alții noi.

Lucrăm fără abonament, ceea ce înseamnă că orice îmbunătățire pe care le aducem contului tău vă fi permanentă și a ta pentru totdeauna.

În prezent, avem o limitare de 10-15 conturi noi pe care le putem accepta pe lună din cauza cererii mari pentru strategia noastră, așa că mă întreb dacă ai dori să vorbim despre asta deoarece am văzut că profilul tău are potențial pentru al îmbunătății.

O zi bună!

Nicolae

Foarte buni in ceea ce fac!

16 martie 2022

Experienta acestei firme si-a spus cuvantul! Recomand!

Catalina

Produt Title

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages.